12 Ζώδια: Οι ημερομηνίες – ορόσημα του 2023

12 Ζώδια: Οι ημερομηνίες – ορόσημα του 2023

Σημειώστε τις παρακάτω ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας γιατί το 2023 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά!

ΚΡΙΟΣ : Θετικές εξελίξεις στον Έρωτα

Στις 2 Ιανουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και οι φιλίες στο προσκήνιο (11ος οίκος φιλίας), ενώ στις 12 Ιανουαρίου ο κυβερνήτης σας, Άρης, γυρίζει ορθόδρομος. Μέχρι τότε όταν είναι ανάδρομος, φροντίστε την Αφροδίτη σας με αυτοπεριποίηση. Από εκεί και έπειτα θα έχετε κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά και ειδικά μετά τις 18 Ιανουαρίου που γυρίζει ορθόδρομος και ο Ερμής στον Αιγόκερω (10ος οίκος Κοινωνικού στάτους). Στις 13 Ιανουαρίου ο Juno μπαίνει στο ζώδιό σας και θα συζητήσετε έντονα τη δέσμευση, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και αυτό σημαίνει δύο πράγματα: σεξ και αφθονία έως 16 Μαρτίου που μπαίνει στον Ταύρο (2ος οίκος περιουσιακά στοιχεία). Στις 21 Μαρτίου η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας βάλει σε διάθεση για νέα ξεκινήματα, και στις 25 Μαρτίου, λίγες μέρες αργότερα ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, με αποτέλεσμα να δώσετε αρκετή έμφαση στην οικογενειακή σας ζωή. Στις 20 Απριλίου η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό, θα είναι μια από τις πιο χαοτικές μέρες του 2023, άρα ετοιμαστείτε για ξαφνικές αλλαγές! Μια υπέροχη μέρα θα είναι η 20η Μαΐου. Εδώ ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα και στον 5ο οίκο της απόλαυσης σας οπότε θα χαρείτε στο έπακρο την αγάπη και το σεξ. Στις 11 Ιουνίου ο ανάδρομος Πλούτωνας μπαίνει στον Αιγόκερω και εδώ είναι η τέλεια ευκαιρία να βάλετε κάποια αυστηρά όρια γιατί ο πλανήτης μας λέει να αναγνωρίσουμε τοξικές καταστάσεις και να φύγουμε από εργασίες που δεν μας ικανοποιούν πια. Στις 23 Ιουλίου με τον Χείρωνα ανάδρομο στον Κριό θα έχετε τη δυνατότητα να θεραπεύσετε παλαιά τραύματα, ενώ στις 27 Αυγούστου ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό, στον 7ο οίκο της συντροφικότητας και θα βιώσετε και πάλι αλλαγές: είτε θα αφήσετε κάποιον πίσω είτε θα συνεχίσετε σε πιο στενή επαφή με κάποιο σύντροφο. Στις 29 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος στον Κριό σας κάνει πρωταγωνιστές και την 1η Δεκεμβρίου ο Ερμής στον Αιγόκερω σας φέρνει την αναγνώριση και τη δημοσιότητα που θέλετε!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτή είναι η χρονιά σας μετά την αλλαγή των σεληνιακών δεσμών!

Αυτή είναι η χρονιά που ολοκληρώνονται οι τεράστιες αλλαγές ζωής μέχρι το καλοκαίρι, καθώς ο Βόρειος-Νότιος Δεσμός της Σελήνης περνούν στο δίδυμο Κριού-Ζυγού. Στις 2 Ιανουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο και εκτοξεύει τη φιλοδοξία σας, ενώ στις 12 Ιανουαρίου ευθυγραμμίζεται ο Άρης και μπορεί να ξυπνήσει ο ερωτισμός σας σε σημεία εντυπωσιακά! Στις 11 Μαρτίου ο Juno μπαίνει στον Ταύρο και οι σχέσεις βαθαίνουν, ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 16 Μαρτίου η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σας μπαίνει στον Ταύρο και εκεί θα νιώσετε ότι επιθυμείτε περισσότερη οικειότητα. Όλα τα θέματα καρδιάς θα κυλάνε εύκολα φέτος και οι επισημοποιήσεις επίσης, αλλά και οι χωρισμοί, εκτός από την αναδρομή του πλανήτη της αγάπης, Αφροδίτη (22 Ιουλίου-2 Σεπτεμβρίου). Εκεί προτιμήστε να επενδύσετε στους φίλους και τις φίλες σας και αφήστε τη διάθεση για προαγωγές και αυξήσεις στα οικονομικά για αργότερα. Μια τέλεια ευκαιρία για οικνομική ανάκαμψη είναι τα μέσα Μάη όταν ο Δίας μπει στον Ταύρο. Στα αισθηματικά θέματα καρδιάς επίσης είναι πολύ καλή μέρα η 8η Οκτώβρη και όταν η Αφροδίτη μπει στον Σκορπιό στις 4 Δεκέμβρη. Τέλος, στις 28 Οκτώβρη σημειώστε την έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας σε συνδυασμό με μία εντυπωσιακή πανσέληνο. Εσάς σας αγγίζει λιγότερο από άλλους, οπότε αν θέλετε να αποφύγετε τα δράματα, απλώς κανονίστε κάτι με την κολλητή ή τον κολλητό σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι Ανάδρομοι Ερμήδες δεν σας αγγίζουν καθόλου!

Αυτό το χρόνο, ο κυβερνήτης σας θα είναι ανάδρομος 4 φορές (!), αλλά μην ανησυχείτε περισσότερο από όσο άλλες φορές. Επιβιώσατε, σωστά; Από τις 18 Ιανουαρίου και μετά ανασαίνουμε όλοι ανασαίνετε κι εσείς. Ειδικά από τις 26 Ιανουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθείς και σας φέρνει αναγνώριση σε επίπεδο καριέρας.  Οι ημερομηνίες των ανάδρομων είναι οι εξής και μπορείτε να τις σημειώσετε από τώρα: 21 Απριλίου-12 Μάη, 23 Αυγούστου -15 Σεπτέμβρη, 13 Δεκέμβρη -1 Γενάρη 2024. Μπορείτε όμως από τώρα να ξέρετε ότι η εποχή σας (21 Μάη έως 21 Ιούνη) θα είναι η πιο κοινωνική σας περίοδος. Το πρώτο διάστημα (Ιανουάριος & Φεβρουάριος) θα εστιάσετε σε εργασία και κοινωνικότητα. Στις 20 Φλεβάρη είναι μια καλή περίοδος με την Αφροδίτη στον Άρη να δείτε παλιούς φίλους ή να κάνετε νέα ξεκινήματα με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στο επαγγελματικό κομμάτι. Αλλά στις 11 Απριλίου μπαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, και χρήμα και αγάπη κυλάνε πιο εύκολα. (Μόνο προσοχή εδώ στις 20 Απριλίου ενδιάμεσα που έχουμε μία ηλιακή έκλειψη στον Άρηγ και αυτό φέρνει μικροκαβγάδες, ζήλιες και παρεξηγήσεις). Το ερωτικό κλίμα θα κλιμακωθεί την 2η Μάη όταν μπει ο Juno, ο αστεροειδής της δέσμευσης στο ζώδιό σας. Η ίδια διάθεση θα επικρατήσει και στις 4 Οκτώβρη όταν μπει ο Ερμής στον Ζυγό. Εκεί θα ανοιχτείτε και θα πεις τις φαντασιώσεις σας. Το καλοκαίρι σας θα είναι όμορφο ειδικά όταν ο Ερμής μπει στους Διδύμους στις 11 Ιουνίου με μια ωραία Νέα Σελήνη στην ημέρα του πατέρα, 18 Ιουνίου. Και πάλι η κοινωνικότητα στο προσκήνιο και στις 22 Ιουνίου όταν ο Vesta της ανεξαρτησίας μπει στο ζώδιό σας, καθώς και μια ευκαιρία για διαλογισμό ή σύνδεση με τους προγόνους σας. Θα έχουμε και ανάδρομη Αφροδίτη τον Αύγουστο, ε; Στις 26 Ιουνίου ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και είναι μια καλή εποχή για έσοδα, αυξήσεις και προαγωγές, οπότε μην ξεχάσετε και μια άσκηση ευγνωμοσύνης! Στις 22 Οκτώβρη ο Ερμής σας μπαίνει στον Σκορπιό και η αυτοφροντίδα πρωταγωνιστεί όπως και στις 13 Νοέμβρη με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Επόμενη ενδιαφέρουσα ημερομηνία η 10η Νοέμβρη όταν ο Ερμής μπει στον Τοξότη. Για άλλους Διδύμους αυτό σημαίνει περισσότερη δέσμευση και για άλλους χωρισμό από σχέσεις λιμνάζουσες. Επίσης πολύ καλή μέρα για τα οικονομικά και επαγγελματικά η περίοδος γύρω από τις 27 Νοέμβρη με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες που κλείνει ανοιχτά θέματα. Μια τέλεια ευκαιρία για πνευματισμό και διαλογισμό η 20η Δεκέμβρη με τον Vesta ανάδρομο στο ζώδιό σας. Λίγο προσοχή σε παρεξηγήσεις στις 23 Δεκέμβρη όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη. Η σύνδεση με τους Ιχθείς φέτος πρωταγωνιστεί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια εξαιρετικά αποδοτική χρονιά αν αποφύγετε το δράμα των εκλείψεων

Μια συναρπαστική χρονιά ξεκινάει για εσάς, μια που το 2023 αρχίζει και κλείνει με πανσελήνους στο ζώδιό σας! Η πρώτη είναι στις 6 Ιανουαρίου και η άλλη στις 26 Δεκεμβρίου. Εδώ θυμηθείτε ότι η πανσέληνος κλείνει κύκλους και εφόσον η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας αυτές οι πανσέληνοι καθώς και οι εκλείψεις θα σας επηρεάσουν περισσότερο από άλλους. Να θυμάστε ωστόσο ότι τα περισσότερα στο συναισθηματικό κόμμάτι συμβαίνουν στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Σημειώστε μία νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 20 Απριλίου (προσοχή στις φιλίες σας) και στις 5 Μάη μια πανσέληνος και ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό, στις 14 Οκτώβρη νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στο Ζυγό και τέλος πανσέληνος και έκλειψη σελήνης στον Ταύρο στις 28 Οκτώβρη. Μπορεί αυτές τις μέρες να νιώσετε λίγο άγχος παραπάνω, άρα είναι η τέλεια ευκαιρία για διαλογισμό. Η εποχή σας διαρκεί από 21 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου, και στις 17 Ιουλίου έχουμε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, βλέπε νέα ξεκινήματα και εκπλήξεις! Η χρονιά ξεκινάει όπως είπαμε με Πανσέληνο σούπερ ερωτική στον Καρκίνο στις 6 Ιανουαρίου. Στις 5 Φεβρουαρίου έχουμε Πανσέληνο στον Λέοντα και επαγγελματικές ευκαιρίες. Στις 25 Μαρτίου ο Άρης στον Καρκίνο σας κάνει να νιώθετε σούπερ σέξι. Στις 20 Απριλίου με την πρώτη μεγάλη έκλειψη στον Κριό και τη νέα Σελήνη μπορεί να έχετε κάποια καβγαδάκια με φίλους, ενώ την 5η Μάη με πανσέληνο & έκλειψη στον Σκορπιό χαλαρώστε από νωρίς γιατί θα φέρει αναστάτωση. Στις 7 Μάη συνέρχεστε όμως αμέσως με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τον Ιούνιο ετοιμάζεστε για ολική μεταμόρφωση όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας μπει στον Αιγόκερω και στον  7ο οίκο των σχέσεων (μπορεί να εξετάσετε και κάποιον χωρισμό εδώ).  Στις 3 Ιουνίου, η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 6ο οίκο της υγείας σας καλεί να ξεκουραστείτε! Στις 5 Ιούνιου η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα και είναι μια καλή περίοδος οικονομικά, ενώ στις 22 Ιούνιου μια μέρα μετά την αρχή της περιόδου σας ο Juno αστεροειδής της δέσμευσης μπαίνει στον Καρκίνο! Αντίστοιχα καλή ημέρα η 26 Ιουνίου όταν ο Ερμής μπει στον Καρκίνο. Επίσης ένας κύκλος κλείνει στις 3 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Γενικώς το καλοκαίρι σας θα είναι εξαιρετικά αποδοτικό ειδικά κατά την περίοδο του Λέοντα από 11 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου. Εκεί θα έχετε αλλαγές, αναγνώριση και χρήματα! Μετά χαλαρώνετε άνετα! Μόνο λίγο προσοχή στις κοινωνικές σχέσεις στις 28 Οκτώβρη με την πανσεληνο και ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο.

 

ΛΕΟΝΤΑΣ: Αυτή μπορεί να γίνει η χρονιά σας, αν υποστηρίξετε σωστά τα θέλω σας

Η χρονιά ξεκινά ήρεμα για εσάς κατά τους πρώτους μήνες του 2023. Στις 5 Φεβρουαρίου ξεκινάμε με Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Εδώ κλείνει μια διαφωνία ή ένα έργο σημαντικό και στις 7 Μαρτίου με Πανσέληνο στην Παρθένο και στον 2ο οίκο περιουσίας μπορείτε να περιμένετε καλά οικονομικά νέα. Στις 3 Απριλίου ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, και αυτό σημαίνει τύχη και αυτοπεποίθηση. Στις 20 Απριλίου συμβαίνει μία σημαντική Νέα Σελήνη και έκλειψη στον Κριό και στον 9ο οίκο της φιλοσοφίας. Απότομες αλλαγές, καβγάδες και στρες δηλαδή και μπορεί να τα βάλετε με τον εαυτό σας, αλλά και αυτό θα περάσει σύντομα! Στις 2 Μαΐου η Παλλάς μπαίνει στον Λεοντα, άρα θα έχετε μία νεά προσφορά, ή θα επιλέξετε κάτι καλύτερο σε επίπεδο εργασίας,  πάντως με βεβαιότητα κάποιο θέμα θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Αν όμως κάνετε τη σωστή επιλογή ο Δίας στον Ταύρο και στον 10 οίκο του στάτους σας σας ανταμείβει στις 16 Μαΐου. Στις 20 του ίδιου μήνα ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας, οπότε αποφύγετε καβγάδες με το έτερον ήμισυ. Ιδιαίτερα ερωτική μέρα η 3η Ιουνίου με Πανσέληνο στον Τοξότη και στον 5ο οίκο της απόλαυσης, καθώς εγκαινιάζει ένα συναισθηματικό διάστημα που ξεκινά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5 Ιουνίου. Στις 11 Ιουνίου ξεκουραστείτε και κάνετε social media detox με ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον 6ο οικό της Υγείας σας. Στις 18 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια καλή μέρα για φίλους, καθώς νέοι έρωτες έρχονται ή μια σχέση γίνεται πιο σοβαρή. Στις 10 Ιουλίου με Άρη στο Λέοντα σας πιάνει ανταγωνισμός και ένταση αλλά στις 11 μπαίνει ο Ερμής στο ζώδιό σας και όλα μαλακώνουν. Από 22 Ιουλίου έως 3 Σεπτέμβρη μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη. Σούπερ ερωτική θα είναι και η Πανσέληνος στον Υδροχόο την 1η Αυγούστου στον 7ο οίκο των Σχέσεων, αλλά εξαιρετική θα είναι και η γενέθλια περίοδος φέτος με την είσοδο του Juno στο ζώδιό σας στις 15 Αυγούστου και στις 16 του ίδιου μήνα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Όταν γυρίσει ορθόδρομη η Αφροδίτη στις 3 Σεπτέμβρη ξεκινάει ένα καυτό διάστημα στις σχέσεις! Στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει ευμάρεια και στις 14 Οκτωβρίου σας επηρεάζει λίγο η Νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στο Ζυγό στον 3ο οίκο της επικοινωνίας – για να αποφύγετε τα δράματα μείνετε σπίτι! Στις 24 Νοέμβρη ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και στον 5ο οίκο της απόλαυσης και οι τελευταίοι μήνες του 2023 φέρνουν τύχη στον έρωτα! Λίγο προσοχή στην Πανσέληνο στους Διδύμους 27 Νοέμβρη γιατί τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν και μετά προσεγγίστε με επιφύλαξη τον ανάδρομο Ερμή Τοξότη στις 23 Δεκεμβρίου, αλλά να θυμάστε η χρονιά κλείνει σούπερ καλά με Αφροδίτη στον Τοξότη στις 29 Δεκέμβρη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Τύχη και εύνοια σε έρωτα και χρήμα με τη βοήθεια των φίλων σας!

Οι πρώτες εβδομάδες του 2022 μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες επικοινωνιακές ατυχίες ή εμφάνιση πρώην, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, είναι ανάδρομος μέχρι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Ωστόσο, με την ορθοδρόμηση μπορείτε να περιμένετε ότι ο ρομαντισμός θα ρέει πιο χαλαρά αν και όταν ο Ερμής μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθείς και  στον 7ο οίκο της ευχαρίστησης και την Πέμπτη 2 Μαρτίου, η αγάπη δεν είναι εύκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αγνόηση τυχόν πρώην που επανεμφανίζονται κατά τη διάρκεια του οπισθοδρομικού χορού του Ερμή είναι σημαντική. Οι πρώτες μέρες του 2023 σας βλέπουν κυρίως να οργανώνεστε (κάτι στο οποίο είσαστε φανταστικοί). Το κύριο επαγγελματικό σας καθήκον για το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι να παραμείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί. Εάν η εργασία αισθάνεται αργή, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και προλάβετε να ξεκουραστείτε. Μέχρι τη στιγμή που ο Ερμής εισέρχεται στους πολυάσχολους Διδύμους και στον 10ο Οίκο Κοινωνικής Θέσης το Σάββατο 11 Ιουνίου, θα είστε ευγνώμονες που το κάνατε. Βρίσκεστε να εξερευνάτε διαφορετικούς δρόμους αισθησιασμού όταν ο ανάδρομος Πλούτωνας εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 5ο Οίκο ευχαρίστησης την Κυριακή 11 Ιουνίου. Αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι αιτία για πανηγυρισμούς. Ο Πλούτωνας, όταν είναι ανάδρομος, μας βοηθά να αξιοποιήσουμε τη «σκοτεινή» πλευρά μας, άρα ετοιμαστείτε να μετατρέψετε τις φαντασιώσεις σε πραγματικότητα. Μια νύχτα που πρέπει να θυμάστε είναι η Δευτέρα 3 Ιουλίου, η οποία φέρνει πανσέληνο στον αυστηρό Αιγόκερω. Είστε σε θέση να λύσετε προβλήματα όταν ο Παλλάς, ο αστεροειδής της σοφίας, εισέλθει στο ζώδιό σας τη Δευτέρα 10 Ιουλίου. Την ίδια ημερομηνία, ο πολεμιστής πλανήτης Άρης εισέρχεται επίσης στο ζώδιό σας, βοηθώντας σας να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Επιπλέον, θα δείτε τους καρπούς του μόχθου σας όταν έρθει το φθινόπωρο. Καθώς το καλοκαίρι εξασθενεί, μπορεί να αισθανθείτε κάποιο άγχος για τη σταθερότητα των σχέσεών σας. Μερικοί Παρθένοι θέλουν οι καλοκαιρινές πτήσεις να επιβιώσουν και να γίνουν κάτι μακροπρόθεσμο. Άλλοι ανησυχούν ότι οι δεσμευμένες σχέσεις θα παραμείνουν στάσιμες και έπειτα υπάρχουν οι Παρθένοι που ανυπομονούν για την κοινή ζωή με τον σύντροφό τους: εσείς που ανήκετε; Μία μέρα που φθάνει αφθονία είναι η Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό και στον 2ο Οίκο των Αγαθών σας. Είναι πιθανό να πάρετε ό, τι ψάχνετε όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιό σας την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Οι σχέσεις συνεχίζουν να εξελίσσονται όταν ο Juno, ο «αστεροειδής της δέσμευσης», εισέρχεται στην Παρθένο την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. Όταν ο Juno είναι στο ζώδιό σας, επαναξιολογείτε τι σημαίνει δέσμευση. Για κάποιους Παρθένους, αυτό σημαίνει προτάσεις. Για άλλους, είναι η συχνά καθυστερημένη συνειδητοποίηση ότι είναι καλύτερο να είσαι ανύπαντρος και ευτυχισμένος παρά δυστυχισμένος και δεσμευμένος.  Ομοίως, η Τετάρτη 8 Νοεμβρίου είναι μια εξαιρετική μέρα για τη δυνατότητα χρημάτων, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και του 2ου Οίκου των Αγαθών σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η χρονιά κυριαρχείται από την ανάδρομη Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σας!

Ως ζώδιο των σχέσεων, θα χαρείτε να μάθετε ότι τα καλά vibes ρέουν από την αρχή του έτους, όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη, εισέρχεται στον ανθρωπιστικό Υδροχόο και στον 5ο Οίκο Ευχαρίστησης τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου. Αυτό βλέπει τις αισθησιακές επιθυμίες σας να ευθυγραμμίζονται με αυτές του συντρόφου σας, σαν εσείς και οι εραστές σας να μπορείτε να διαβάσετε ο ένας το μυαλό του άλλου. Απλά θυμηθείτε ότι ο Άρης  είναι ανάδρομος μέχρι την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Περιμένετε ευπρόσδεκτες αλλαγές στις σχέσεις όταν ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, εισέλθει στον σίγουρο Κριό και στον 7ο Οίκο Σχέσεων τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Έτσι, για να διατηρήσετε τη ζωή σας ήρεμη και να διατηρήσετε αυτή την ευτυχία, αποφύγετε οποιαδήποτε σοβαρή σχέση σχετικά με τον έρωτα ή το σεξ κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης και της ηλιακής έκλειψης στον Κριό και τον 5ο Οίκο ευχαρίστησης, την Πέμπτη 20 Απριλίου. Δεν βιώνετε σοβαρές αλλαγές όσο ο κυβερνήτης σας πλανήτης, η Αφροδίτη είναι ανάδρομος, αλλά φέτος ο πλανήτης εγκαινιάζει πολλά από τα τρία αγαπημένα του θέματα: αγάπη, ομορφιά και αφθονία. Αλλά πριν μπορέσει να ξεκινήσει τον ανάποδο χορό της, υπάρχει μια τολμηρή πανσέληνος στο ζώδιό σας την Πέμπτη 6 Απριλίου. Αυτή η σελήνη σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου.  Συνήθως, τα νέα φεγγάρια είναι απλώς συναρπαστικές στιγμές για νέα ξεκινήματα, αλλά επειδή αυτό έρχεται με μια χαοτική ηλιακή έκλειψη. Η προαναφερθείσα ανάδρομη Αφροδίτη αρχίζει το Σάββατο 22 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου: δείτε την ως μια στιγμή για να απολαύσετε τη σταθερότητα. Μην ανησυχείτε όμως, οι σπίθες πετούν ακόμη και πριν ο πλανήτης ορθοδρομήσειθ. Για παράδειγμα, η πανσέληνος στον Υδροχόο και ο 5ος Οίκος Ευχαρίστησης την Τρίτη 1 Αυγούστου, φέρνει ευλογίες στη σεξουαλική σας ζωή. Η πραγματική μαγεία συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή όμως προς το τέλος του έτους. Την Κυριακή 27 Αυγούστου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό. Μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν σας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου (και να διαρκέσει έως τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου), μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον προσοχή στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Και, αν υπάρχει κάτι που χρειάζεστε, όταν ο αγγελιοφόρος Ερμής εισέλθει στο ζώδιό σας την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το διεκδικήσετε. Μια άλλη σελήνη που πρέπει να σημειωθεί είναι η νέα σελήνη και η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.  Λίγο αργότερα, όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, μπορείτε σίγουρα να περιμένετε να είστε ευτυχισμένοι & ερωτευμένοι!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η χρονιά σηματοδοτείται από τον ανάδρομο Πλούτωνα: κόβετε τοξικότητες

Περιμένετε να ορμήσετε στο 2023 μετά τις 18 Ιανουαρίου που ορθοδρομεί ο δεύτερος κυβερνήτης σας Άρης, αν και είναι ευκαιρία για τρυφερότητες, ε; Στις 26 Ιανουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες και τον 5ο οίκο απολαύσεων και ιδιαίτερα ερωτική θα βιώσετε επίσης τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες την 20η Φλεβάρη. Στις 16 Μαρτίου θα θελήσετε περισσότερη οικειότητα και εγγύτητα χάρη στην Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 7ο οίκο σχέσεων. Στις 21 Μαρτίου η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι μια τέλεια ευκαιρία για περιποίηση, ενώ στις 20 Απριλίου κλείστε τα κινητά γιατί έχουμε μια χαοτική νέα σελήνη και ηλιακή έκλειψη στον Κριό. Την 1η Μάη ο Πλούτωνας γυρνά ανάδρομος μέχρι τις 10 Οκτώβρη. Απαλλαχθείτε τώρα από μία τοξική συνήθεια. Στις 5 Μάη προσοχή στην πανσέληνο και έκλειψη στο ζώδιό σας, αν και εδώ μπορεί να τελειώσει μια τοξική σχέση! Στις 20 Μάη ο Άρης ορθοδρομεί και σας δίνει την προσοχή που θέλατε την άνοιξη. Στις 5 Ιούνη συνεχίζεται η επιτυχία όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα. Μέχρι το τέλος της αναδρομής ξανασκέφτεστε την αντίληψή σας πάνω στον έρωτα, καθώς είναι μια χρονιά που διδάσκεστε ηρεμία, αλλά αυτό δεν σημαίνει όχι στον ρομαντισμό! Ωραία μέρα η Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 30 Αυγούστου και με δυνατά ψυχικά μηνύματα. Παράλληλα όσο ο ανάδρομος Πλούτωνας σας βάζει να διώξετε κακές συνήθειες, ο Ceres της φροντίδας μπαίνει στο ζώδιό σας στις 15 Σεπτέμβρη και σας βάζει να βρείτε νέες καλές συνήθειες. Στις 12 Οκτώβρη ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό και ξεκινά όπως κάθε χρόνο, η σεζόν σας! Στις 22 Οκτώβρη ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και η επικοινωνία ρέει, ενώ στις 28 Οκτώβρη σκεφτείτε ξανά τα μαθήματα του ανάδρομου κατά την πανσέληνο και την έκλειψη στον Ταύρο και τον 7ο οίκο σχέσεων. Στις 13 Νοέμβρη η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι ξεχωριστή γιατί σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο και το έτος κλείνει τέλεια στις 4 Δεκέμβρη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας με έρωτα αλλά και με οικονομική άνεση όταν η Αφροδίτη μπει στον Τοξότη στις 29 Δεκεμβρίου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή είναι η χρονιά που θα αλλάξουν όλα στη ζωή σας!

Περισσότερα είναι τα πλανητικά φαινόμενα που σε αφορούν στο τελευταίο τετράμηνο, καθώς φέτος ξεκινάμε χαλαρά. Η διασκέδαση και η δημιουργικότητα ξεκινούν στις 20 Φεβρουαρίου όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και στον 5ο οίκο των απολαύσεων και μπορεί να συνεργαστείτε σε κάτι με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η καλή διάθεση συνεχίζεται μέχρι και τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 Μαρτίου με έναν νέο κύκλο να ανοίγει στη ζωή σας. Στις 6 Απριλίου η Πανσέληνος στον Ζυγό και στον 11ο οίκο της φιλίας είναι κατάλληλη για τις παρέες σας και στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και στον 7ο οίκο των σχέσεων οπότε μπορείτε εύκολα να κάνετε μια σημαντική και καλή συζήτηση περί δέσμευσης. Στις 20 Απριλίου μόνο λίγο προσοχή στα μικρά δράματα με τη νέα σελήνη και την ηλιακή έκλειψη στον Κριό. Βέβαια μέχρι τις 18 Ιουνίου και τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους όλα αυτά θα είναι μακρινό παρελθόν. Στις 17 Μαΐου ο Δίας κάνει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σας ωθεί προς τη μεταμόρφωση φέρνοντας ακόμη μια αναπάντεχη ευκαιρία στα επαγγελματικά. Στις 3 Ιουλίου είναι μία καταπληκτική άλλη μέρα για χρήμα και εργασία με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Το δεύτερο συναρπαστικό μισό της χρονιάς ξεκινά για εσάς με την πανσέληνο στον Κριό, 29 Σεπτέμβρη. Στις 24 Νοεμβρίου κερδίζετε τον θαυμασμό αλλά και τη ζήλεια των γύρω με τον Άρη στο ζώδιό σας και έως την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 27 Νοεμβρίου. Στις 29 Δεκεμβρίου η χρονιά κλείνει θεαματικά και ερωτικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να φέρνει έρωτα και χρήμα στα πόδια σας!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια χρονιά γεμάτη ελπιδοφόρες εμπειρίες

Ξεκινάμε δυναμικά με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον 2ο οίκο της περιουσίας σας στις 3 Ιανουαρίου όπου μπορείτε να βρείτε μια μοναδική λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα, απλώς η εκκίνηση θα είναι λίγο χαλαρή μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Η πρώτη θετική ημερομηνία για την αγάπη είναι για εσάς η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 6 Ιανουαρίου και στον 7ο οίκο των σχέσεων. Ό,τι ξεκινήσετε τώρα, έχει καλές πιθανότητες να ανταμειφθεί μετά την ορθοδόρμηση του Άρη στις 12 Ιανουαρίου. Στις 16 Μαρτίου η ρομαντική Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και στον 5ο οίκο των απολαύσεων και εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Πιο καυτά γίνονται τα πράγματα στις 7 Μαΐου όταν ο ίδιος πλανήτης μπαίνει στον Καρκίνο. Στις 6 Απριλίου μπορείτε να προκαλέσετε τον θαυμασμό και την αναγνώριση που θέλετε με την πανσέληνο στον Ζυγό και στον 10ο οίκο του κοινωνικού σας στάτους. Σημειώστε την 3η Ιουλίου και την Πανσέληνο στο ζώδιό σας γιατί θα είναι μία σούπερ τυχερή μέρα για εσάς, όποιος και να είναι ο στόχος σας! Στις 17 Ιουλίου μία νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ενέργεια που ευνοεί τις μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και τις νέες δεσμεύσεις. Την 1η μέρα του Αυγούστου κατά την ευνοϊκή για εσάς πανσέληνο στον Υδροχόο μπορεί να υλοποιήσετε ό,τι και να βάλετε στο μυαλό σας. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος, και αυτό σημαίνει ότι μάλλον σας σπρώχνει φέτος να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα, παρά αργά όπως ο ανάδρομος Ερμής. Και η ανταμοιβή των κόπων σας έρχεται σίγουρα μέχρι την 27η Αυγούστου όπου ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό. Η 4η Οκτωβρίου είναι ιδανική για να αναπτύξετε το δίκτυο των επαφών σας χάρη στον Ερμή που μπαίνει στον ελκυστικό Ζυγό. Προσοχή μόνο στις διάφορες παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρει η πανσέληνος και έκλειψη στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου, αλλά κατά τα άλλα η επιτυχία σας είναι βέβαιη στις 8 Νοεμβρίου και το χρήμα ρέει άφθονο με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Ζυγό. Η χρονιά κλείνει γλυκά με μία πανσέληνο στον Καρκίνο και τον 7ο οίκο των σχέσεων!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια χρόνια που υπόσχεται τεράστιες επιτυχίες, αρκεί να μην ξεχνάτε ποιοι είσαστε!

Τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά αγχωτικά για εσάς, οπότε φέτος μπορείτε να χαλαρώσετε. Η χρονιά ξεκινά ερωτικά όταν η Αφροδίτη μπει στον Υδροχόο στις 2 Ιανουαρίου, οπότε άγχος μπορεί να έχετε για τα επαγγελματικά θέματα, αλλά τουλάχιστον στο σπίτι επικρατεί ηρεμία. Ο εκκεντρικός Ουρανός, που είναι ο κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομος με το ξεκίνημα του 2023 μέχρι τις 22 Ιανουαρίου. Τότε θα αναγνωρίσετε κάτι στη ζωή σας που αποτελεί αναίτιο φόβο. Μπορείτε να είσαστε άνετα ο εαυτός σας κατά τη γενέθλια περίοδο και να τη γιορτάσετε όσο θέλετε! Στις 21 Ιανουαρίου μόνο σημειώστε μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που σας βλέπει να μπαίνετε σε μία νέα φάση στη ζωή σας και μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές. Εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική δυστοκία επιλέξετε την 2η Μαρτίου για να αρχίσετε να δρομολογείτε τη λύση. Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες και σας ευνοεί εδώ για διάφορες λογιστικές εργασίες. Παρατηρήστε ακόμη την 5η Φεβρουαρίου που φέρνει μια πανσέληνο στον Λέοντα και στον 7ο οίκο των σχέσεων γιατί η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική. Στις 11 Φεβρουαρίου θα νιώσετε μάλλον πιο έτοιμοι για την παραπάνω συζήτηση, ενώ στις 20 Φεβρουαρίου η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας δώσει μια νέα προσέγγιση στα χρήματα και μπορεί να αρχίσετε να χρηματοδοτείτε κάτι που σας προκαλεί μεγάλο πάθος. Στις 23 Μαρτίου μπαίνει στο ζώδιό σας ο Πλούτωνας της μεταμόρφωσης και βέβαια είναι η ιδανική ημέρα περιποίησης όπως άλλωστε και η 1η Αυγούστου με την πανσέληνο στο ζώδιό σας. Προσοχή γενικά σε θέματα οικονομικά και στη χαοτική διάθεση που θα επικρατεί με την πανσέληνο και την έκλειψη στον Σκορπιό. Θυμηθείτε τους φίλους σας εκείνες τις μέρες! Ρομαντική διάθεση θα έχετε όμως και στις 5 Ιουνίου με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Λέοντα και στις 18 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους! Σημειώστε ξανά την 28η Αυγούστου που ο Ουρανός σας ορθοδρομεί μέχρι την 27 Ιανουαρίου του 2024 γιατί εδώ θα πετάξετε πολλά άχρηστα από τη ζωή σας καθώς και την 30η Αυγούστου που υλοποιεί όνειρα χάρη στην πανσέληνο στους Ιχθύες. Ευνοϊκή μέρα για την αγάπη και η 27η Νοεμβρίου με την πανσέληνο στους Διδύμους που μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θέλετε!

 

ΙΧΘΥΕΣ: Μια επική χρονιά για την προσωπική σας ζωή!

Ο Ιανουάριος περνάει λίγο αργά για εσάς, αλλά στις 6 Ιανουαρίου θα χαρείτε μία σούπερ ερωτική πανσέληνο στον Καρκίνο. Στις 26 Ιανουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και με τη νέα σελήνη στο ζώδιό σας οι σχέσεις βαθαίνουν, ενώ η 2η Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό και στον 2ο οίκο της περιουσίας είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα για τα οικονομικά σας. Η 20η Φεβρουαρίου πάλι φέρνει μια ευκαιρία για ξεκούραση και χρόνο με φίλους. Και αυτά τα σχέδια μπορείτε να τα συνεχίσετε όσο ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου. Βέβαια όλοι σας τρέμετε τον Κρόνο που έρχεται στους Ιχθύες την 7η Μαρτίου, γιατί εκεί θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη για όποιες κακές συνήθειες μπορεί να έχετε, αλλά η ίδια μέρα είναι επίσης κατάλληλη για συζητήσεις διαπροσωπικές με το έτερον ήμισυ που μπορεί να αποφεύγατε μέχρι εκείνη τη μέρα – κάντε την και θα ανταμειφθείτε με ερωτικά πυροτεχνήματα στις 25 Μαρτίου, όταν ο Άρης μπει στον Καρκίνο. Εάν θέλετε να ανανεώσετε την καριέρα σας περιμένετε την 21η Μαρτίου με τη νέα σελήνη στον Κριό, μόνο δώστε λίγη προσοχή στα έξοδα της Νέας Σελήνης και ηλιακής έκλειψης στον Κριό την 20η Απρίλη. Γενικότερα όλο το καλοκαίρι είναι ιδανικό για την προσωπική και ερωτική σας επικοινωνία οπότε μπορείτε να το χαρείτε άνετοι και ωραίοι! Τα επίπεδα στρες -μην ανησυχείτε- τον Αύγουστο μειώνονται με αποκορύφωμα την ημέρα χαλάρωσης της πανσελήνου στο ζώδιό σας, την 30η Αυγούστου. Μια ιδιαίτερα καλή ημέρα αναγνώρισης και δίκαιου θαυμασμού που θα είναι κερδισμένος θα είναι η 3η Ιουνίου με την πανσέληνο στον Τοξότη καθώς και η 29η Σεπτεμβρίου με την πανσέληνο στον Κριό. Στις 14 Σεπτεμβρίου θα δείτε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτικής σας ζωή κατά την νέα σελήνη στην Παρθένο και θα κλείσετε παλιούς κύκλους. Και αφού το κάνετε αυτό και η Αφροδίτη μπει στην Παρθένο θα απολαύσετε το φλερτ, και τον ρομαντισμό! Φυσικά, μην παραλείψουμε να πούμε ότι η χρονιά σας αυτή κλείνει υπέροχα με Αφροδίτη στον Καρκίνο στις 26 Δεκεμβρίου!