Ποιο τσάκρα ταιριάζει στο ζώδιό σου;

Ποιο τσάκρα ταιριάζει στο ζώδιό σου;

Τα τσάκρα της δύναμης είναι τα ενεργειακά κέντρα στο σώμα μας. Κάθε ένα από αυτά τα τσάκρα ή ενεργειακά κέντρα αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός μας και επηρεάζει τη λειτουργία του. Υπάρχουν συνολικά επτά τσάκρα μέσα μας. Ας μάθουμε ποιο σχετίζεται με ποιο ζώδιο του κύκλου!

 

Κριός: Ο Κριός προχωρά στη ζωή μέσα από όλα τα εμπόδια και τις αντιξοότητες. Η αυτοπεποίθηση και η δίψα του για κάτι περισσότερο και μεγαλύτερο τον βοηθά σε αυτό το ταξίδι. Επομένως, το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος (κίτρινο), το οποίο κυβερνά την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική δύναμη, είναι το κέντρο της δύναμής του.

Ταύρος: Οι Ταύροι είναι πολύ προσγειωμένοι και αγαπούν την οικειότητα και τη συντροφικότητα. Είναι σημαντικό για αυτούς να νιώθουν πάνω απ’ όλα άνετοι με τον εαυτό τους. Αξιοποιήστε το τσάκρα της ρίζας σας (κόκκινο) για να ενισχύσετε τη βάση σας όταν και όποτε αυτό σας χρειάζεται!

Δίδυμοι: Είστε εξωστρεφής από τη φύση σας και εξαιρετικοί στην επικοινωνία. Ευδοκιμείτε σε κοινωνικά περιβάλλοντα και δεν είναι περίεργο που το τσάκρα του λαιμού (μπλε) είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Όποτε αισθάνεστε πεσμένοι, φροντίστε να ενεργοποιήσετε αυτό το ενεργειακό κέντρο και θα νιώσετε πάλι ο κεφάτος εαυτός σας!

Καρκίνος: Οι Καρκίνοι θεωρούνται πολύ συναισθηματικοί, καθώς είναι πολύ συνδεδεμένοι με τη διαισθητική πλευρά τους. Για να μην χάσετε ποτέ αυτή την ξεχωριστή ιδιότητα επικεντρωθείτε στο εξαιρετικό τσάκρα του Τρίτου Ματιού (μωβ)

Λέων: Οι Λέοντες πιστεύουν στον εαυτό τους. Η καρδιά τους είναι το μόνο σημάδι που ακολουθούν και θα προτιμούσαν να κάνουν κάτι που αγαπούν παρά αυτό που αναμένεται από αυτούς. Ποιο άλλο τσάκρα εκτός από αυτό της καρδιάς σας (πράσινο) είναι σημαντικό;

Παρθένος: Οι Παρθένοι είναι εξαιρετικοί δημιουργοί. Τους αρέσει η επικοινωνία στην οποία εκφράζουν τις απόψεις τους, οι οποίες είναι ως επί το πλείστον διαφορετικές από όλες τις υπόλοιπες. Εστιάστε στο τσάκρα του λαιμού σας (μπλε), καθώς σας βοηθά να είστε σούπερ αποτελεσματικοί στους τομείς που αγαπάτε!

 

 

Ζυγός: Αισθησιακοί και ρομαντικοί, η ομορφιά και αισθητική σας επισκιάζει τα πάντα. Εκτιμάτε πολύ τις σχέσεις και προσπαθείτε να τις διατηρήσετε ισορροπημένες. Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε το ιερό τσάκρα σας (πορτοκαλί) καθώς αυτό κυβερνά τις σχέσεις της ζωής σας!

Σκορπιός: Το κυνήγι για μια δίκαιη και αντικειμενική απάντηση ζωής δεν τελειώνει ποτέ για εσάς. Έχετε ό, τι χρειάζεται για να επιδιώξετε μόνο το καλύτερο για τον εαυτό σας. Όταν αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, αγκαλιάστε το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος (κίτρινο)!

Τοξότης: Είστε ρομαντικοί και ερωτικοί και θα θέλατε πολύ ο σύντροφός σας να σας εκπλήξει με δείπνο και λουλούδια. Η αγάπη είναι η αγαπημένη σας γλώσσα και έτσι η αξιοποίηση της ενέργειας του ιερού τσάκρα σας (πορτοκαλί) είναι ό,τι καλύτερο για εσάς!

Αιγόκερως: Η ισορροπία και η σταθερότητα είναι ο κύριος στόχος σας καθώς κυνηγάτε τα όνειρά σας. Εργάζεστε σκληρά για τα επιτεύγματά σας και έτσι, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που η εύρεση του σωστού δρόμου είναι δύσκολη. Πάρτε τη βοήθεια του τσάκρα της ρίζας σας (κόκκινο) όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα!

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι λίγο απόμακροι με τους ανθρώπους, αλλά είναι πάντα πνευματικά συνδεδεμένοι με τον κόσμο με έναν τρόπο που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί. Το σύμπαν είναι ο συνεργάτης τους σε όλες τις προσπάθειές τους. Επικεντρωθείτε στο τσάκρα του στέμματός σας (ροζ) όταν αισθάνεστε λίγο εξαρθρωμένοι στη ζωή.

Ιχθείς: Ιχθείς, είστε εξαιρετικοί στο να διαβάζετε και να κατανοείτε τους ανθρώπους. Έχετε πάντα την τάση να κάνετε προβλέψεις που καταλήγουν να είναι σωστές τις περισσότερες φορές. Το τσάκρα του στέμματός σας (ροζ) θα σας επιτρέψει να αποδεχτείτε τη μυστικιστική πλευρά σας και να είστε ο υπέροχος εαυτός σας!

 

Τώρα που μάθατε ποιο ενεργειακό κέντρο αποτελεί την πηγή δύναμης για εσάς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντίστοιχη συχνότητα όποτε νιώθετε πεσμένοι για να κάνετε έναν όμορφο διαλογισμό σε αυτό και να σηκωθείτε τονωμένοι και φρέσκοι, απαλλαγμένοι από τα βάρη που κρατάει μέσα του ο οργανισμός.

 

Διαβάστε περισσότερα για τα ενεργειακά κέντρα εδώ: https://andrianasakka.com/7-chakras/