Το Τυχερό σας Μενταγιόν Είναι Εδώ!

Το Τυχερό σας Μενταγιόν Είναι Εδώ!

Μια ανάσα πριν το τέλος της χρονιάς, αυτή η συνεργασία χαρίζει χρυσαφένιο φως στο 2023! 

Με την Ευγενία Φερούση γνωριζόμαστε χρόνια, και πάντα σκοπεύαμε να συνεργαστούμε σε κάτι, δεν ξέραμε όμως σε τι. Με σπουδές μετάφρασης και μόδας εγώ, με σπουδές μουσικής και κοσμηματοποιείας εκείνη, πώς θα συνδυάζαμε τις τέχνες μας; Η δημιουργία του καναλιού και του andrianasakka.com όμως μας έδωσε την κατάλληλη έμπνευση! Έτσι, προχωρήσαμε μαζί στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτών των εκπληκτικών μενταγιόν, τα οποία είναι εξαιρετικά αφιερωμένα σε όσους αγαπούν τον πνευματισμό και την καλλιτεχνική ματιά στον λαμπερό κόσμο των κοσμημάτων. H Ευγενία περιγράφει καλύτερα τη διαδικασία δημιουργίας των έργων:

“Ο έρωτας είναι πάντα η πηγή έμπνευσης των έργων μου ωστόσο δεν είχα πότε προσεγγίσει το θέμα από την ενεργειακή του πλευρά. Δίδυμες φλόγες, αδελφές ψυχές, καρμικό μάθημα, έννοιες που βιώνουμε χωρίς όμως πάντα να συνειδητοποιούμε. «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη;» Η πρόταση της αγαπημένης μου Ανδριάνας ήταν η αφορμή για μια αναζήτηση στα άδυτα της ψυχής. Ήταν αναγκαία προεργασία ώστε δουλεύοντας για τα σχέδια και τις φόρμες που θα προέκυπταν για την τρισδιάστατη αποτύπωση των εννοιών αυτών να βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται τόσο στην προσωπική όσο και στην κοινή αντίληψη τους. Ήταν μια εξαιρετική διαδρομή που εύχομαι να εκπλήρωσε τον σκοπό της. Αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων που συνεργάζομαι με την Ανδριάνα σε αυτό το project. Εύχομαι τα τρία αυτά κοσμήματα να μπορέσουν να επικοινωνήσουν όσα υπέροχα συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να ζήσουμε!”

 

 

Twin Flames 

To πρώτο κόσμημα της σειράς, ανήκει αυτονόητα για εμάς στις περίφημες “Δίδυμες Φλόγες”. Μία ψυχή χωρισμένη στα δύο που χορεύει έναν αέναο χορό ένωσης και απομάκρυνσης. Η Ευγενία εδώ εμπνεύστηκε από την πραγματικότητα των Δίδυμων Φλογών, αποτυπώνοντας τις δύο ψυχές τη μία μέσα στην άλλη, όπως άλλωστε καίει και το άλλο σας μισό πάντα μέσα σας, τροφοδοτώντας σας με αγάπη, σωματική δύναμη, πνευματική γαλήνη, έμπνευση και Φως!

Αφιερωμένος Κρύσταλλος: Ροζ χαλαζίας για την καλλιέργεια της ανιδιοτελούς Αγάπης μεταξύ των δύο Φλογών.

Διαστάσεις, 3,5cm X 2,5cm 

Φτιαγμένο από ασήμι 925 επίχρυσο

 

Soulmates 

Το δεύτερο κόσμημα ανήκει στην μεγάλη και τόσο αγαπημένη κατηγορία των Αδερφικών Ψυχών, ψυχές που κοιτούν η μία την άλλη στα μάτια, και πορεύονται μαζί στη ζωή. Εδώ η Ευγενία δημιούργησε ένα πάντρεμα που θυμίζει αγκαλιά, μεταξύ δύο ισότιμων, ανεξάρτητων αλλά και κολλημένων μαζί ενεργειών που στροβιλίζονται μέσα από τα ωραία και τα δύσκολα που συναντούν όσο προχωρούν. Πάντα ενωμένοι, πάντα γοητευμένοι ο ένας από τον άλλον!

Αφιερωμένος Κρύσταλλος: Citrine για προστασία της πολύτιμης αυτής σχέσης ανάμεσα στις δύο Αδερφικές Ψυχές.

Διαστάσεις: 4cm X 1,8cm 

Φτιαγμένο από ασήμι 925 επίχρυσο

 

Karmic Lesson

Μπορεί και το πιο “πολύτιμο” από όλα, το Καρμικό μάθημα αποτελεί το τρίτο έργο της συλλογής και αποτελεί μία συναρπαστική ερμηνεία της Ευγενίας με αντικείμενο το Κάρμα. Πόση δύναμη χρειαζόμαστε για να αντλήσουμε και να εμπεδώσουμε τα μαθήματα μίας καρμικής σχέσης; Πόσο δύσκολη η θεραπεία, αλλά και πόσο υπέροχη η Αναγέννηση που ακολουθεί! Όλα αυτά αποτυπώνονται στο Καρμικό Μάθημα, με την ψυχή να ξεπετάγεται προς τα επάνω σαν λουλούδι που ανθίζει μια Άνοιξη μετά από έναν βαρύ χειμώνα!

Αφιερωμένος Κρύσταλλος: Ο χαλαζίας καθαρίζει νου και διάθεση και μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική, βοηθώντας σας να αφήσετε πίσω τα παλιά!

Διαστάσεις: 4,5 cm X 2,5cm 

Φτιαγμένο από ασήμι 925 επίχρυσο