Πανσέληνος του Χιονιού στην Παρθένο 24.02: Πώς θα σας επηρεάσει;

Πανσέληνος του Χιονιού στην Παρθένο 24.02: Πώς θα σας επηρεάσει;

Αυτό το γεμάτο Φεγγάρι στην Παρθένο Θεά, σύμβολο ανεξαρτησίας, εσωτερικής δύναμης και ευεξίας, μας καλεί να «κάψουμε» τα παλιά και να προχωρήσουμε με τόλμη προς τον καινούριο μήνα της Άνοιξης που σύντομα ξεκινά! Κλείνει τώρα στις 24/02 ένας κύκλος που άνοιξε με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο έξι μήνες πριν και μένει να εξετάσουμε τι καταφέραμε το τελευταίο αυτό εξάμηνο!

Με έντονη την επίδραση του Ερμή, κυβερνήτη της Παρθένου θα λάβουμε πολλά μηνύματα και σημάδια από το σύμπαν και στο χέρι μας είναι να τα αντιληφθούμε και να τα αξιοποιήσουμε. Σημαντική θα είναι επίσης η επιρροή του Κρόνου που τώρα θα μας μάθει να βάζουμε όρια, ειδικά όσον αφορά την ψυχική και σωματική μας υγεία. Ο Άρης και η Αφροδίτη ενωμένοι στον Υδροχόο μας παρακινούν σε έναν ερωτικό χορό και αυτό που μπορεί να ανθίσει αυτή την εβδομάδα είναι, εξαιτίας του αλτρουιστικού Υδροχόου, οι πλατωνικές συνδέσεις! Επίσης, η Αφροδίτη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία θα μας παρακινήσει να στραφούμε προς την πολυτέλεια και την άνεση όσον αφορά τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Τέλος, σε σύνοδο με την Λίλιθ, η Πανσέληνος αυτή θα μας βάλει ακόμη σε διαδικασία να δοκιμάσουμε απαγορευμένα πράγματα, για τα οποία φυσικά κάτι θα πρέπει να θυσιάσουμε. Εσείς τι θα θυσιάσετε και για ποιο σκοπό;

 

 

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Κριός

Κριοί, οι δεξιότητές σας λάμπουν όταν δίνετε περιθώριο στον εαυτό σας να είναι κάτι λιγότερο από τέλειος. Αφήστε την ιδέα ότι πρέπει να διευκολύνετε τους πάντες, μπορείτε να αποκτήσετε άφθονη σοφία και από τις δικές σας εμπειρίες. Το να ζεις ακούγοντας όλο αυτό τον κόσμο, να σου λένε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις, είναι εξαντλητικό. Εστιάστε λιγότερο στο αποτέλεσμα και περισσότερο στη διαδικασία.

Ταύρος

Ταύροι, πραγματικά διασκεδάζετε όταν υπεραναλύετε; Κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, θα εστιάσετε στις επενδύσεις. Ίσως καθυστερήσετε την αγορά ενός νέου αντικειμένου μέχρι να μπορέσετε να δικαιολογήσετε το κόστος του. Αλλά αν υπάρχει κάτι που ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στο κέντρο σας, αυτό είναι μία επένδυση στον εαυτό σας! Όλοι χρειαζόμαστε διαλείμματα και όταν αρχίσετε να συμπεριφέρεστε καλά στον εαυτό σας, θα διαπιστώσετε ότι η ενεργειακή σας μπαταρία θα φορτιστεί.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει την ηρεμία μέσα στο σπίτι. Ναι, τα πράγματα ενίοτε καταρρέουν. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε τόσο πολύ για το μέλλον. Καθώς τα χιόνια λιώνουν και έρχεται μία νέα περίοδος την άνοιξη, παραμείνετε παρόντες και συντονισμένοι στη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε κάποιες κοινωνικές πιέσεις και θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή μια που αυτές οι διαδικασίες συνήθως διαρκούν περισσότερο από ό, τι περιμένουμε.

Καρκίνος

Η ενδοσκόπηση είναι ένα δώρο για εσάς, αλλά το να είσαστε ενδοσκοπικοί σε σημείο που να υπεραναλύετε τον εαυτό σας είναι άδικο και σκληρό. Θυμηθείτε, όλοι είμαστε  λίγο περίεργοι! Μπορεί να αισθάνεστε ότι το εσωτερικό σας παιδί αντιτίθεται στους εξωτερικούς ενήλικες των άλλων ανθρώπων. Στην πραγματικότητα, αυτό που αισθάνεστε είναι λίγο πιο περίπλοκο. Επικεντρωθείτε στο να εκτιμήσετε την προσωπική εξέλιξή σας και θα δείτε ότι όλα γίνονται πιο απλά.

Λέων

Λέοντες, ξέρετε τι σας αρέσει και σε τι πιστεύετε. Καταλαβαίνετε ότι αυτό που λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός και ξέρετε ότι δεν υπάρχει ανάγκη να λάμπουν τα πάντα γύρω σας. Έχετε μεγαλώσει και καταλαβαίνετε πια την αξία αυτού που σας δίνει μια αίσθηση ασφάλειας και μπορείτε να δικαιολογήσετε όσα κρατάτε κοντά σας με βάση τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε υπερβολικά ή να υπεραναλύετε τις επιλογές σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας.

Παρθένος

Μήπως νιώθετε απροθυμία να πείτε την αλήθεια σας; Μπορείτε να εκτιμήσετε άριστα το περιθώριο από το οποίο παρατηρείτε τους άλλους και μελετάτε πώς έχουν φτάσει εκεί που βρίσκονται. Αλλά έχετε και μια δική σας ιστορία να αφηγηθείτε, οπότε αρχίστε να τη μοιράζεστε, ή τουλάχιστον εμπιστευτείτε ότι το σημείο στο οποίο βρίσκεστε τώρα είναι ένα προσωρινό σημάδι στο σημαντικό ταξίδι σας. Δεν χρειάζεστε την υπεροχή απέναντι στους άλλους για να δώσετε αξία σε μία συζήτηση!

 

 

Ζυγός

Το χειρότερο κόλπο για να χαθείτε στο λογικό μυαλό σας είναι να χάσετε από τα μάτια σας τη διαίσθησή σας. Η διαίσθηση είναι συνήθως γρήγορη και φευγαλέα. Όταν έχετε μια εμπειρία στην οποία η διαίσθησή σας σάς μιλάει, είναι σαν να είστε σίγουροι χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερα τη λογική. Απλά ξέρετε την απάντηση, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί. Αλλά και αυτή η απάντηση είναι μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε. Αφήστε στην άκρη τις ανησυχίες σας και απολαύστε τη διαδρομή σας!

Σκορπιός

Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά τις φιλίες σας. Μπορεί να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες πιθανές σχέσεις για να τις εξετάσετε ή να νιώσετε ότι περιμένετε λέξεις που δεν λέγονται. Κι όμως, ο έλεγχος του αποτελέσματος και η προσπάθεια πρόβλεψης του μέλλοντος είναι ό,τι χειρότερο! Είστε ακριβώς εκεί που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, γιατί είστε έτοιμοι γι’ αυτό ακριβώς το σημείο. Απολαύστε τη διαδικασία και επικεντρωθείτε στη σύνδεση με εκείνους που έχουν σημασία για εσάς. Δώστε στους άλλους ανθρώπους το χώρο να μιλήσουν στον δικό τους χρόνο.

Τοξότης

Αφήστε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα πρόχειρα και δώστε περιθώριο σε αυτήν την εταιρεία να επικοινωνήσει μαζί σας. Εάν θέλετε να ελέγξετε την επαγγελματική σας πρόοδο αυτό το διάστημα, τι θα λέγατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ενισχύσετε το LinkedIn σας και να ενημερώσετε το βιογραφικό σας; Πιθανότατα έχετε πολλά για τα οποία μπορείτε να καυχηθείτε και μέχρι να αρχίσετε πραγματικά να μιλάτε στις συνεντεύξεις που έχουν σημασία, δεν πρέπει να χάσετε ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Μερικές φορές όταν ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά εξειδικευμένος για να έχεις ισχυρή γνώμη δεν είναι ωραίο το συναίσθημα. Αλλά εσείς ξέρετε πολύ καλά για τι μιλάτε όταν λέτε την αλήθεια σας. Σταματήστε να αφήνετε τους haters να σας κάνουν να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και πάρτε μια δόση αυτοεκτίμησης. Ακόμα κι αν κάνετε κάπου λάθος, τουλάχιστον θα μάθετε από την εμπειρία κάτι πολύτιμο!

Υδροχόος

Σταματήστε να σκέφτεστε υπερβολικά τον πόνο της καρδιάς, την απόρριψη ή την πιθανή ντροπή που μπορεί να προέλθει από το να μοιράζεται κανείς τις αλήθειες του. Δεν ξέρετε το αποτέλεσμα, και όμως κρατάτε τον εαυτό σας για τον εαυτό σας! Χαλαρώστε τους φόβους σας και αφήστε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν. Οι σκέψεις σας δεν μπορούν να είναι αυτό που σας οδηγεί – εκτός αν θέλετε να ζήσετε μέσα στο άγχος!

Ιχθύες

Δεν έχετε ιδέα τι ρόλο θα παίξει κάποιος στη ζωή σας μέχρι να του δώσετε μια ευκαιρία να μπει σε αυτήν. Δεν υπάρχει λόγος να υπεραναλύουμε, να επικρίνουμε ή να κρίνουμε σκληρά ένα άτομο. Απλώς αφήστε τους να συνεχίσουν να είναι στη ζωή σας. Όσο περισσότερες κρίσεις προβάλλετε σε ένα άτομο χωρίς να το καλέσετε σε μια συζήτηση, τόσο περισσότερο το απομακρύνετε από κοντά σας.