Τι θα φέρει η Σύνοδος Δία-Ουρανού στο ζώδιό σας;

Τι θα φέρει η Σύνοδος Δία-Ουρανού στο ζώδιό σας;

Η μεγάλη και πολυαναμενόμενη σύνοδος των δύο πλανητών που συμβαίνει κάθε 14 χρόνια, είναι και πάλι γεγονός και μάλιστα πριν από μια σημαντική Πανσέληνο στον Σκορπιό! Αυτό το Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Απριλίου, ο πλανήτης της αφθονίας, Δίας, και ο πλανήτης των μεγάλων εκπλήξεων, Ουρανός, συναντιούνται στο ζώδιο του Ταύρου για να φέρουν δώρα, ανταμοιβές και ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή μας! Πώς θα επηρεάσει αυτή η σύνοδος το κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

 

ΚΡΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν τα πάντα στο ζώδιό σας, με ηλιακή έκλειψη και ανάδρομο Ερμή στον Κριό! Το μήνυμα από το σύμπαν είναι σαφές: μια σημαντική αλλαγή είναι καθ’ οδόν. Με τον Δία και τον Ουρανό να συναντιούνται τώρα στον οικονομικό σας τομέα, η σχέση σας με τα χρήματα είναι έτοιμη για ανανέωση, καθώς οι αξίες σας ως προς το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή είναι ώρα να επανέλθουν. Εκεί που κάποτε θέλατε «περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα!», το νέο σας μάντρα θα γίνει  «η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα». Μπορεί να κάνετε ή να διασώσετε μια μικρή περιουσία με τον Δία και τον Ουρανό να τροφοδοτούν τον τομέα των χρημάτων σας, αν και είναι επίσης πιθανό να αισθανθείτε την ανάγκη για αλλαγή καριέρας. Θα μπορούσε να προκύψει μια ευκαιρία να εργαστείτε σε έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό από τη συνηθισμένη δουλειά σας, με μια νέα κοσμική ατμόσφαιρα που υπαινίσσεται ότι η φροντίδα για τους άλλους είναι πιο σημαντική από την προσωπική δόξα. Ένα απροσδόκητο οικονομικό κέρδος θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα νέο μονοπάτι γεμάτο από δικαιοσύνη, ρίσκα και ευκαιρίες, το οποίο θα σας απελευθερώσει από την επιθυμία να συσσωρεύσετε περισσότερα «πράγματα» για να αναδείξετε τον εαυτό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τι ωραία που φιλοξενείτε τόσο τον Δία όσο και τον Ουρανό στο ζώδιό σας για αυτήν την τρελή κοσμική σύνδεση! Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που «αλλάζει τα πάντα» και μπορεί να έχετε ήδη αισθανθεί κάποια ωστικά κύματα να έρχονται προς το μέρος σας καθώς οι παλιοί τρόποι ζωής, ύπαρξης και δράσης έχουν αρχίσει να διαβρώνονται από τότε που ο Ουρανός εισήλθε στο ζώδιό σας το 2018, για να μείνει εκεί μέχρι το 2025. Ο Δίας είναι πλανήτης επέκτασης, οπότε η παλιά επιθυμία σας να συμμορφωθείτε με τα πρέπει και να ταιριάξετε άψογα με το περιβάλλον θα πεταχτεί από το παράθυρο καθώς η μοναδικότητά σας ζητάει να ακουστεί δυναμικά. Ένας νέος εαυτός, πιο διασκεδαστικός, πιο δίκαιος και περιπετειώδης γεννιέται καθώς ξαναγράφετε τους κανόνες της ζωής σας. Το ποιοι ήσασταν δεν έχει καμία σχέση πια με αυτό που είσαστε ή αυτό που θέλετε να είσαστε. Ο Ουρανός έχει να κάνει με την εξέγερση και την επανεφεύρεση, οπότε γιατί να μην εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να επαναστατήσετε; Η αλλαγή δεν συνδέεται μόνο με την εμφάνιση και τη στάση σας, αλλά και με το τι κάνετε και πώς. Η ευκαιρία είναι εδώ, οπότε αρπάξτε την για να ζήσετε το όνειρό σας καθώς η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός, η πίστη και η υπεράσπιση των επιθυμιών σας είναι αυτό που φέρνει η σύνοδος Δία-Ουρανού για το ζώδιό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το λογικό σας ζώδιο τείνει να προτιμά τα γεγονότα και όχι τη μυθοπλασία. Ωστόσο, με τον Δία και τον Ουρανό να συναντιούνται στον τομέα των ιδεών, των αναμνήσεων και των συναισθημάτων σας, η διαίσθησή σας θα μπορούσε να ξεφύγει από κάθε όριο! Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ακόμη και αυτή την περίεργη αίσθηση μυρμηγκιάσματος καθώς είναι πιθανό να είναι αντίδραση στον ηλεκτρισμένο πλανήτη Ουρανό, που ενισχύει τις αισθήσεις σας. Ο Δίας και ο Ουρανός μαζί θα σας φέρουν σε επαφή με την ελαφρώς υπερευαίσθητη πλευρά σας, οπότε μπορεί να έχετε απίστευτα όνειρα καθώς η φαντασία σας θα τρέχει ενώ κοιμάστε. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας φέρει μια απίστευτη ιδέα για ένα δημιουργικό έργο, ίσως μια ταινία μικρού μήκους ή μια καινοτόμο πλοκή για ένα μυθιστόρημα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βουτήξετε βαθιά στη δική σας ψυχή, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Είτε μέσω της παραδοσιακής ψυχοθεραπείας είτε μέσω ενός εναλλακτικού τρόπου αντίληψης, ο τρόπος που βλέπετε τη ζωή και την ευημερία σας μπορεί να σας φέρει εξαιρετική αισιοδοξία, ειδικά εφόσον ο Δίας μετακινείται στο δικό σας ζώδιο τον Μάιο για να παραμείνει εκεί 12 ολόκληρους μήνες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι η ευκαιρία να κάνετε κάποια μεγάλα όνειρα πραγματικότητα με μεγάλο και εξαιρετικό τρόπο! Ο Δίας και ο Ουρανός θα ενωθούν στον τομέα των φιλιών και των φιλοδοξιών σας, φέρνοντας τύχη και απροσδόκητα γεγονότα στις συνεργασίες και τις φιλίες σας μαζί με τη δυνατότητα προσθήκης νέων φίλων στον κύκλο σας. Κάτω από αυτή την κοσμική επιρροή, η ευτυχία, η ενέργεια και η σύνδεση με τους ανθρώπους που πραγματικά σας καταλαβαίνουν μπορούν να συνδυαστούν για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις επιδιώξεις που έχετε καλλιεργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε επίσης να απελευθερωθείτε από δεσμούς με ανθρώπους που, αν είστε ειλικρινείς, σας καταπίεζαν  αντί να απολαμβάνουν την παρέα σας και ενώ αυτή η εξέλιξη μπορεί αρχικά να αποτελέσει σοκ, θα μπορούσε τελικά να αποδειχθεί η καλύτερη λύση για όλους. Οι φιλοδοξίες που συνδέονται με τα μέσα ενημέρωσης, την τεχνολογία, τα ταξίδια, την περιπέτεια, την εκπαίδευση ή το νόμο τονίζονται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες και μια μοναδική ή ασυνήθιστη ευκαιρία που έρχεται από το πουθενά θα μπορούσε να σας εμφανίσει το τέλειο όνειρο που πρέπει να ακολουθήσετε ή τον ιδανικό νέο φίλο που πρέπει να κάνετε.

 

ΛΕΩΝ

Τώρα θα νιώσετε ότι η καριέρα σας αντιμετωπίζει έναν ανεμοστρόβιλο από τη συνδυασμένη επιρροή του τυχερού Δία και του καινοτόμου Ουρανού. Σας περιμένει το επόμενο διάστημα περισσότερη δουλειά καθώς η επιρροή του Δία μπορεί να επεκτείνει την εργασία σας και να σας φέρει φήμη, μαζί με μία δυνατότητα για μια απροσδόκητη προαγωγή ή αύξηση μισθού ως ανταμοιβή. Μία άλλη ισχυρή πιθανότητα είναι να αποφασίσετε να κάνετε πραγματικότητα ένα προσωπικό project, με τον Δία να σας δίνει την ελευθερία και την τόλμη να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ο Δίας φέρνει τύχη και ευκαιρίες και ο Ουρανός ευνοεί τον ανεξάρτητο επιχειρηματία που θέλει να κάνει τα πάντα διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Η τεχνολογία, τα ταξίδια, ο νόμος, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η εργασία από το σπίτι – ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο, καθώς ο Δίας φέρνει διεθνή αίσθηση στην ατμόσφαιρα – είναι όλες πιθανές επιλογές για εσάς με αυτή την πλανητική ευθυγράμμιση. Τα βασικά στοιχεία που δουλεύουν υπέρ σας τώρα είναι η έκπληξη και η τόλμη που θα σας βοηθήσουν να είστε αρκετά τολμηροί για να αναλάβετε ένα υπολογισμένο ρίσκο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είστε πιο περιπετειώδεις, αυτό είναι το μήνυμα του σύμπαντος για εσάς με τον Δία και τον Ουρανό να προκαλούν χαρά στον τομέα των ταξιδιών, της ανώτερης μάθησης, των μέσων ενημέρωσης και της πνευματικότητας. Αυτός ο τομέας είναι το φυσικό περιβάλλον του Δία, και φέρνει μια αίσθηση ευτυχίας, ελευθερίας και μια επιθυμία για πιο εντυπωσιακές και απαιτητικές εμπειρίες ζωής. Το ζώδιό σας θεωρείται συχνά ως ένα πρακτικό, λογικό ζώδιο που σκέφτεται προτού κάνει ένα άλμα, αλλά με τον αυθόρμητο Ουρανό στο μείγμα, ένα άλμα πίστης (γνωστό και ως ρίσκο!) μοιάζει σαν το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε, καθώς ο Ουρανός έχει έναν τρόπο να πιέζει τους ανθρώπους πριν αισθανθούν ότι είναι έτοιμοι. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή ένα ταξίδι περιπέτειας καθώς χαλαρώνετε την τάση σας για αυτοσυγκράτηση. Με τον Δία της αφθονίας και τον επαναστατικό Ουρανό να συνεργάζονται, δεν υπάρχουν όρια! Τώρα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα, να διδάξετε κάτι σημαντικό ή να κάνετε κάτι τρελό με μια φανταστική ανταμοιβή και να τονώσετε τα ταλέντα, τις πεποιθήσεις ή την προσωπική σας ανάπτυξη είτε το θέλετε είτε όχι. Μια νέα φιλοσοφία ζωής ή μια επιθυμία να συνδεθείτε, να δημιουργήσετε, να γράψετε ή να δημοσιεύσετε τις εμπειρίες σας θα μπορούσε να προκύψει από αυτή την κοσμική σύνδεση.

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ενώ άλλα ζώδια μπορεί να αισθάνονται την ανάγκη να ζήσουν τη ζωή τους στα άκρα υπό την επιρροή του Δία και του Ουρανού, για εσάς η σύνοδος αυτή σημαίνει περισσότερο μια βαθιά βουτιά στην ιδιωτικότητα με έμφαση στις δεσμεύσεις, τα οικονομικά σενάρια και τις πιο οικείες πλευρές της ερωτικής σας ζωής. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, θα μπορούσε να σας κάνει να θέλετε περισσότερη ασφάλεια, χρήματα και σεξ, ενώ ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων, θα μπορούσε να τα φέρει όλα στο δρόμο σας από το πουθενά. Μεγαλύτερη σταθερότητα, ή μια ικανότητα να συμβιβαστείτε με την έλλειψη σταθερότητας σε αυτούς τους τομείς, είναι αυτό που μπορεί να σας προσφέρει τώρα το σύμπαν. Η ανακάλυψη μιας βαθύτερης γνώσης για τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες είναι επίσης πιθανή. Γιατί κάνετε τα πράγματα που κάνετε; Ο Ουρανός, ο πλανήτης της εξέγερσης και της επανάστασης, φέρνει λάμψεις διαίσθησης που αξίζει να προσέξετε, οπότε γιατί να μην μιλήσετε για τα δικαιώματά σας αντί να αναλαμβάνετε πάντα τον ρόλο του διπλωμάτη και να είσαστε σταθερά ο άνθρωπος που ευχαριστεί όλους τους άλλους;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πιο κοντινές και σημαντικές σχέσεις σας υφίστανται την επιρροή του Δία και του Ουρανού. Τώρα θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι μια ευρύτερη επιλογή ρομαντικών συντρόφων σας προσφέρεται εάν είστε μόνοι και ψάχνετε σύντροφο ή θα μπορούσατε να συναντήσετε τον σύντροφο της ζωής κάτω από απίθανες περιστάσεις, παρόλο που έχετε σχεδόν εγκαταλείψει την ελπίδα να βρείτε την αγάπη. Ένας μακροχρόνιος εραστής θα μπορούσε να σας προτείνει γάμο με ένα λαμπερό δαχτυλίδι. Ό,τι κι αν συμβεί τώρα σε αυτή τη σύνοδο, μπορείτε να περιμένετε το απροσδόκητο. Μια επαφή με κάποιο άτομο που δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος σας – πολύ μεγάλος, πολύ νέος, πολύ ιδιαίτερος – θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια ρομαντική σχέση ή μια επαγγελματική σύνδεση. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να είναι κάτι πρόσκαιρο, μια βραχύβια συγκίνηση, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι η αρχή μιας μακράς, αξιόλογης και όμορφης σχέσης. Ένα αυθόρμητο ταξίδι ή μια προσπάθεια να επισημοποιήσετε τη σχέση σας είναι επίσης πιθανά, καθώς ακόμη και οι εχθροί σας μπορεί τώρα να κηρύξουν ανακωχή. Ο ηλεκτρισμός και η μαγεία είναι στην ατμόσφαιρα με τον Ουρανό και τον Δία να στέλνουν αστερόσκονη στις συνεργασίες σας, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή την ασυνήθιστη συμμαχία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, οπότε αυτή η σπάνια συνάντηση με τον ιδιόμορφο Ουρανό στον Ταύρο είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εσάς. Παρόλο που για το ζώδιό σας συμβαίνει σε έναν όχι και τόσο ελκυστικό τομέα που συνδέεται με την ευεξία και την εργασιακή σας ρουτίνα, είναι πιθανό να βρείτε χαρά και έμπνευση, όχι μόνο αυξάνοντας το πρόγραμμα της γυμναστικής σας, αλλά και βοηθώντας τους άλλους ανθρώπους, καθώς αυτός είναι επίσης ένας τομέας που συνδέεται με το καθήκον και την υπηρεσία. Επίσης, μια τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικά κερδοφόρα για εσάς. Αυτή είναι ακόμη μια αστρολογική ευθυγράμμιση που φέρνει ευχαριστημένους πελάτες και συνεργάτες! Αν και ο Ουρανός μπορεί να κάνει αυτή την περίοδο ενθουσιασμού γεμάτη από διακυμάνσεις και αρκετά απρόβλεπτη, ο Δίας προσθέτει ένα μείγμα ευτυχίας, αισιοδοξίας και πνευματικότητας που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι που θα ηρεμήσει την υπερκινητική ψυχή σας και θα σας οδηγήσει προς το διαλογισμό και την προσωπική φώτιση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεδομένου ότι ο Δίας φέρνει τύχη και ο Ουρανός εκπλήξεις, αυτή η σημαντική συνεργασία μεταξύ των δύο λαμπερών πλανητών θα μπορούσε να σας φτιάξει τη διάθεση στους τομείς του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Μπορεί να προχωρήσετε ένα απροσδόκητο φλερτ ένα βήμα παραπέρα, ή να αρραβωνιαστείτε από το πουθενά με το ταίρι σας ή να εισπράξετε μια μεγάλη έκπληξη. Εναλλακτικά, μπορεί να εμπνευστείτε να δημιουργήσετε κάποια πρωτοποριακή τεχνική στον τομέα της μουσικής ή του χορού. Επικρατεί μια ελαφρότητα με αυτή την σύνοδο που φέρνει μια αίσθηση αυθορμητισμού στο ζώδιό σας, το οποίο συχνά είναι πολύ εργατικό για να εκτιμήσει την ευχαρίστηση και τις μικρές – ή ακόμα και μεγάλες – πολυτέλειες της ζωής. Αυτή είναι μια κοσμική υπόδειξη για να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να ζήσετε λίγο πιο έντονα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαύσετε όσο μπορείτε! Θα μπορούσατε ακόμη να αυξήσετε τα ταλέντα σας σε τεράστια επίπεδα, καθώς η απόκτηση δεξιοτήτων τώρα σας έρχεται εύκολα, όσο είστε τόσο ανοιχτοί και συντονισμένοι με το σύμπαν. Ο Ουρανός θα μπορούσε να στείλει λάμψεις διορατικότητας και έμπνευσης στο δρόμο σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάτι που μπορεί να σας φέρει φευγαλέα φήμη, αλλά παράλληλα να είναι καινοτόμο, χρήσιμο και διασκεδαστικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι σας βρίσκεται στην καρδιά αυτού του κοσμικού γεγονότος, με τον Δία να υπαινίσσεται επέκταση, είτε αυτό σημαίνει να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο χώρο ή ακόμα και στο εξωτερικό, είτε να χτίσετε μια επέκταση της υπάρχουσας κατοικίας σας, είτε να ανοίξετε έναν κοινόχρηστο χώρο για να μοιράζεστε γνώσεις ή πνευματικούς στόχους καθώς και να κάνετε ένα πάρτι, εφόσον ο Δίας συνδέεται και με τη διασκέδαση. Μια σημαντική ανακαίνιση στο σπίτι, η αγορά gadget υψηλής τεχνολογίας ή η μετατροπή του χώρου σας σε ένα μέρος όπου μπορείτε να μελετήσετε, να δημιουργήσετε και να επικοινωνήσετε είναι επίσης κάποιες δυνατότητες για εσάς τώρα. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός φέρνει αυτή την επιρροή που μετατρέπει οτιδήποτε συνηθισμένο σε κάτι μοναδικό, ιδιαίτερο και εκλεκτικό. Ο τρόπος με τον οποίο συνδέεστε με την οικογένειά σας ή άλλους ανθρώπους στο χώρο διαβίωσής σας περνάει επίσης κοσμική αναθεώρηση. Μπορεί να επιστρέψετε στο πατρικό σας σπίτι ή να ζητήσετε από ένα μέλος της οικογένειας να μετακομίσει απροσδόκητα μαζί σας. Μια αποκάλυψη από την οικογενειακή σας ιστορία θα μπορούσε να σας εκπλήξει ή μπορεί να πάρετε κάποια εκπληκτικά μαθήματα ζωής από αρκετά μεγαλύτερα ή νεότερα μέλη της οικογένειάς σας. Καθώς ο Δίας συνδέεται με τον κυβερνήτη σας, τον απείθαρχο Ουρανό, ο κύριος στόχος σας τώρα είναι να δημιουργήσετε ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο σπιτικό που μπορεί να μην είναι αυτό πού είχατε φανταστεί.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Το ζώδιό σας συχνά τείνει να ακολουθεί τη ροή, να διατηρεί την ειρήνη γύρω του και να αναμειγνύεται σε ιδιαίτερες καταστάσεις. Αυτό δεν συμβαίνει τόσο πολύ τώρα, καθώς με τον Δία και τον Ουρανό να συναντιούνται στον τομέα της επικοινωνίας σας είναι πιθανό να είστε πιο δυνατοί, πιο περήφανοι, πιο ειλικρινείς. Ήρθε η ώρα να βρείτε τη φωνή σας και να αποκτήσετε μια νέα παρέα. Ο Δίας και ο Ουρανός σας προτρέπουν να μάθετε κάτι περισσότερο για ένα θέμα που λατρεύετε και ενώ θα μπορούσε να θεωρηθεί περίεργο, σας ταιριάζει απόλυτα, είναι ένα ενδιαφέρον χόμπι που σας έρχεται με εντελώς φυσικό τρόπο. Θα βιώσετε μια δίψα να μάθετε, να διδάξετε, ή ίσως ακόμη και να ταξιδέψετε, αλλά όχι πολύ μακριά, καθώς ο Δίας και ο Ουρανός σας σπρώχνουν σε κοντινές περιπέτειες που θα μπορούσαν να συμβούν σχεδόν στο κατώφλι του σπιτιού σας, μαζί με ευκαιρίες που θα μπορούσαν να εμφανιστούν από το πουθενά. Διαθέτετε αυξημένη εξυπνάδα τώρα και η διάθεσή σας είναι διαφανής οπότε πείτε την αλήθεια σας με χιούμορ και προετοιμαστείτε για κάποιες νέες επαφές που έρχονται στη ζωή σας για να αλλάξουν τους κανόνες.